d

  “Uitdaging gestart: binnen 75 dagen nieuwe baan via persoonlijke online campagne www.elinezoektwerk.nl”

dd

  Met de lancering van elinezoektwerk.nl, start Eline Boele haar campagne waarmee zij zich op onderscheidende wijze voorstelt op de arbeidsmarkt. Deze keer geen saai CV, maar een persoonlijke website, social media campagne en officieel persbericht. Door een krimpende markt was Eline genoodzaakt haar vorige werkgever te verlaten.
 


sf Download persbericht

d Download mediapack  Download persfoto's (hoge resolutie & vrij te gebruiken)

 sf
Eline Boele Eline Boele Eline Boele

Eline Boele

ss

Eline Boele
Eline Boele Eline Boele Eline Boele


  Citaten Eline

 
  • "Als kandidaat voor een leuke functie ben je vaak een van de honderden! Dus op welke manier gaat die werkgever jou tussen al die werkzoekenden uitnodigen voor een gesprek? Sinds januari ben ik ‘in between jobs’ en stelde ik mij deze vraag. Ik koos een een andere aanpak. Geen standaard sollicitatie, maar een grootschalige mediacampagne, met als doel binnen 75 dagen een nieuwe baan te vinden. Een mooi voornemen voor 2013"

  • "Het zijn zware tijden voor werkzoekenden. Enerzijds de alsmaar stijgende werkloosheid, volgens het CBS 6,8 procent van beroepsbevolking (oktober 2012), zorgt voor een steeds fellere concurrentie op de arbeidsmarkt. Anderzijds maken de ontelbare vacaturesites het er niet makkelijker op. Ik merk dat een deel van het aanbod is verouderd is of zijn functies al lang vervuld."

  • "Vanuit mijn achtergrond als projectleider gebieds- en locatieontwikkeling, nam ik met de campagne zelf de regie over mijn zoektocht naar werk. Op 14 januari lanceerde ik de website elinezoektwerk.nl, waarmee ik mij op onderscheidende wijze voorstel op de arbeidsmarkt. Daarnaast benut ik de kracht van social media: via mijn netwerk en dat van anderen nodigt ik werkgevers uit op mijn persoonlijke website."
  Contactgegevens

 

Voor meer informatie, vragen of toelichting kun je contact opnemen,
ik sta je graag te woord en vertel je mijn verhaal.

Eline Timmermans-Boele
Woonplaats - Oosterhout NB
Onderweg - 06 4018 7579
Thuis - 0162 439 710

sf info@elineboele.nl
sd Twitter
sf Linkedin

sf Facebook