Eline Boele

zoekt werk!

Referenties Eline

Mark van Gerwen, Beleidsmedewerker RO & - Gemeente Schouwen-Duiveland
Ik heb samen met Eline gewerkt aan een bestemmingsplantraject in Zierikzee. Haar professionele aanpak en fijne samenwerking heb ik als erg fijn ervaren. Het voelde ook als samen tot een mooi resultaat komen, en dat kan ik als 'klant' erg waarderen. Daarnaast had ze altijd tijd voor 'tussendoorvraagjes' op proces / inhoud op gebied van Ruimtelijke Ordening. Dat vind ik echt een meerwaarde van een Projectleider / adviseur. Eline; ik vind het erg fijn samenwerken met je! Op naar een volgend project!

Jos Verbraaken, projectleider Gebiedsontwikkeling bij de gemeente Etten-Leur
Eline vervulde haar rol als projectleider met grote inzet en nauwgezetheid. Zij was altijd goed bereikbaar en nam ook zelf het initiatief om het project met succes af te ronden.
Afspraken werden nagekomen en bij vertraging werd dit tijdig gemeld. Zij ontpopte zich als een all round adviseur  waarbij zij haar ervaring met andere projecten inbracht bij het oplossen van problemen.  Eline liep eerder stage bij de gemeente Etten-Leur. Toen viel zij op al door haar inzet en kennis.

Ben van Baardwijk, projectleider herstructurering ZOwonen
Eline heeft in de periode 2011 – 2012  de projectleiding voor het Bestemmingsplan en alle onderzoeken voor de herstructering Burgemeester Lemmensstraat Geleen verzorgd voor ZOwonen. Ik heb de samenwerking met Eline als zeer prettig ervaren. Eline is pro-actief, denkt oplossingsgericht, komt afspraken na en bereidt overleggen goed voor. Als projectleider heeft zij de belangen voor ZOwonen naar volle tevredenheid behartigd en zij heeft al met al een zeer positieve indruk achtergelaten.

Marc Oosting, stedenbouwkundige, BRO
Als stagiair en junior adviseur (2003) bij de adviesgroep Stedelijk Gebied van BRO een leergierig en harde werker. Multi-inzetbaar in veel projecten, zoals ruimtelijke onderbouwingen en vele welstandsnota's in Noord-Holland, Oost-Nederland, Zuid-Holland, Noord-Brabant.

Jacco van Leeuwen. Directeur, senior adviseur, Wissing stedebouw en ruimtelijke vormgeving
Onbekommerd heeft Eline zich aan het begin van haar carrière bij Wissing op het werk gestort. Of dat nu stedenbouwkundig ontwerpwerk was of planologisch juridisch van aard, het maakte Eline niet uit. Zij gaf er wel een draai aan. Haar enthousiasme en spontaniteit werkten aanstekelijk, maar ook de accuratesse en de kwaliteit van het geleverde werk gooiden hoge ogen bij ons en onze opdrachtgevers. 30 maart 2011

Bob Langendoen, Manager Gebieds- en Locatieontwikkeling, ARCADIS
Eline is een hardwerkende dame met gevoel voor de toepassing van de planologische regelgeving en stedenbouwkundig kwaliteit bij projecten en plannen en is een prettig persoon om mee samen te werken.

Ric Vergeer, Project Ingenieur Infrastructurele projecten, Provincie Noord-Brabant
Eline is een zeer punctuele en sociale projectleider met kennis van zaken op het gebied van Ruimtelijke ordeningszaken.